Meniu

Bine ai venit la Alternadiv

Suntem o echipa pasionata de web design focusata pe crearea unor experiente web unice pentru tine si clientii tai.

Buna!

Noi suntem Alternadiv

Numele “Alternadiv” s-a nascut din pasiunea de a inova si de a creea experiente web unice pentru tine si clientii tai.

Activitatea noastra este ghidata de filozofia “Oameni pentru oameni”. Brandurile pe care le construim si experientele utilizatorilor sunt rezultatul combo-ului CREATIVITATE+FUNCTIONALITATE , astfel ne asiguram ca reprezentam cat mai concret si practic valorile si ideile companiei tale.

Prin abordarea noastra a conceptului de ‘inovatie’ conectam brandul cu audienta specifica, pornind de la logo, identitatea vizuala a brandului, si pana la pagina web.

Plasam brand-ul tau pe harta lumii digitale.

247
Obiective
126
Cesti de cafea
12
Proiecte finalizate
11
Clienti fericiti

Cu ce ne ocupam

Avem to ce iti trebuie pentru lansarea si dezvoltarea afacerii tale in mediul online

Web Design & Development

Cream si dezvoltam site-uri web focusate pe conectarea brand-ului cu audienta potrivita. Dezvoltam totul de la ‘zero’ sau utilizam framework-uri si aplicatii standard.

E-Commerce

In this day and age, the one of the most common way of purchasing anything is online, we not only offer e-commerce market place, we place your brand as the most important element for the page making the company’s identity the driving element of the purchases.

Identitatea Vizuala

Logo-ul este primul element vizual al companiei tale, usor de retinut de catre clienti. De aceea este foarte important sa ai un logo reprezentativ, fie ca il folosesti pe site, in reclame sau in social media. Ceea ce oferim noi nu se rezuma doar la design-ul acestui logo. Ne asiguram ca brandul tau este unic si usor de asociat cu tot ceea ce reprezinta compania ta.

Marketing Online

Contactul cu audienta potrivita pentru tine trebuie sa se desfasoare permanent. In acest sens, venim in ajutorul tau oferind un plan adaptat de online marketing care va creste engagement-ul site-ului tau si va ajuta la construirea unei comunitati active. Prin strategia potrivita de e-mail marketing , SEO si promovare social media, te ajutam sa obtii cele mai bune rezultate.

Clientii nostri

Alternadiv a colaborat cu acesti clienti

Contacteaza-ne

Scrie-ne pentru o colaborare sau doar ca sa ne saluti

Trimite un mesaj

Trimitere...
Ceva n-a mers bine. Va rugam să incercati din nou.
Mesajul dvs. a fost trimis, va multumesc!

Date de contact

Trimite un e-mail la

dani.bostina@alternadiv.com
ana.bostina@alternadiv.com

Suna-ne

Telefon: (+4) 0749 69 0195